Klippta träd och hagar

Något jag glömde skriva sist, var att Bernt sågade ner ett par träd som stod i vägen. Mycket sågande blev det och många grenar att ta hand om efteråt.

DSC_0254

Jag skulle trimma bort gräset under elstängslet och förberedde Roger Röjsåg på grovjobb. Men han ville inte. Inte alls faktiskt! Han fick vila denna gång och jag beslutade att han skulle få åka på ”spa”. Jag pratade snällt med Lennart Lie som genast ställde upp på lite röj! Det var en hel del att få bort!

DSC_0256

Men så här fint blev det.

DSC_0257

Den understa tråden satt farligt nära gräset jag skulle slå, så jag funderade på att hämta en karbinhake att fästa upp den med. Men lat som jag är, så orkade jag inte gå och hämta en. Det MÅSTE gå att lösa med de saker jag bär på mig eller har omkring mig. Jag ställde frågan som jag ofta gör: ”vad skulle Carson ha gjort?”. Men hur jag än funderade, så kom inget svar. Jag hade frågat fel person! Carson hade aldrig hamnat i denna situationen. Jag frågade mig i stället ”vad skulle 100% Frank ha gjort?”.

Han skulle ha knutit med gräs, naturligtvis!

DSC_0273

Hittade även en möjlig orsak till höga elräkningar: vi försörjer ett helt samhälle med ström! Förmodligen snyltar de på mitt bredband också!

DSC_0271

Men hur gick det för Roger? Jo, jag körde honom till ett auktoriserat behandlingshem, som efter ett par dagar kom med trista nyheter: Roger hade gått vidare och gick inte att rädda. Skuren motor. Stor sorg och saknad… Som tur var hittade vi Roy Röjsåg, en lillebror till Roger. Jag hoppas han jobbar lika duktigt som Roger gjorde, men redan har jag märkt brister och beteenden hos honom som Roger aldrig skulle ha kommit på tanken att göra.

DSC_0274

Ledsen Roy, men du kommer alltid att bli jämförd med Roger. Han var först och satte liksom ribban!

Apropå gräsröj: vet ni hur många delar en gräsklippare kan dela upp en vattenspridare i? Alltför många, om man frågar Matilda. Hon gillade den spridaren…

DSC_0211

Comments are closed.